Revisie

Heeft u al een vertaling, maar bent u niet zeker of het allemaal klopt? Of heeft u een tekst laten opstellen, maar weet u niet of het grammaticaal volledig correct is? Bij Linguix kijken we het voor u na!  

Naast tolken, vertalen en copywriting biedt Linguix ook de expertise van haar interne taalkundigen aan. Onze taalkundigen kijken niet zo zeer naar de inhoud van uw tekst, maar kijken wel of de tekst correct vertaald en/of opgesteld is. Zo helpen wij waar nodig bij het verbeteren van grammaticale en syntactische constructies en voorzien zo een vlotte tekst op maat!  

 

Bij het reviseren van een bepaalde tekst of vertaling is het van groot belang dat de juiste terminologie wordt toegepast. Bij Linguix zien we erop toe dat de gangbare termen in de tekst correct vertaald zijn. Waar nodig doen we beroep op de expertise van een specialist binnen het desbetreffende vakgebied. Zo garanderen wij dat uw tekst grammaticaal, syntactisch en terminologisch 100% correct is.  

Wil u gebruik maken van ons tweede paar ogen? Stuur ons dan zeker een kopie van uw document per mail of kom langs bij ons op kantoor en wij helpen u meteen verder! 

Linguix is gesloten tijdens de kerstvakantie van 26/12/2022 tot en met 06/01/2023.
Fijne feestdagen!

Alvast bedankt voor je hulp en ik wens jou en je familie fijne feestdagen en een gezond nieuwjaar!
×

WhatsApp Chat - Linguix

×