Copywriting

Wilt u graag een doelpubliek bereiken, maar heeft u geen idee hoe u ze kan aanspreken? Heeft u een heleboel informatie, maar geen idee hoe u de meest belangrijke punten kan opnemen in een goed leesbare tekst? Geen nood, ook hiermee kan Linguix u van dienst zijn. U geeft ons de nodige informatie, wij gieten het in een commerciële tekst!  

Het schrijven van vlot leesbare teksten is een vak apart. De tekstschrijver of copywriter moet zich eerst kunnen verdiepen in mogelijks complexe materie van de klant om daarna te kunnen omzetten in een heldere tekst die moeiteloos leest.   

Natuurlijk bieden wij onze copywriting-diensten ook aan in verschillende talen. Wilt u uw promotiemateriaal in het Arabisch, Frans, Duits, Engels, Spaans of Italiaans geschreven hebben? Geen probleem, ook hiermee helpt Linguix u graag verder! Telkens zorgen we ervoor dat er niets aan de vormgeving van uw teksten verandert. Wij passen ons aan uw bedrijf aan!  

Wilt u gebruik maken van onze copywritingdiensten? Neem dan gerust contact op met ons of kom langs op kantoor, zodat we samen uw project kunnen bespreken! 

Linguix is gesloten tijdens de kerstvakantie van 26/12/2022 tot en met 06/01/2023.
Fijne feestdagen!

Alvast bedankt voor je hulp en ik wens jou en je familie fijne feestdagen en een gezond nieuwjaar!
×

WhatsApp Chat - Linguix

×